اندروید 5 نسخه Lollipop برای پردازنده Snapdragon گلکسی اس4، به طور محدود در اروپا (آلمان، اسلواکی و جمهوری چک) عرضه شد. البته این بروزرسانی (Update) هنوز در کشورهای اسکاندیناوی (سوئد، نروژ و فنلاند) عرضه نمی شود.اناگفته نماند که این نسخه بزودی در اتریش نیز عرضه خواهد شد.
تمام این کشورها بروزرسانی (Update) یکسانی را دریافت می کنند، اندروید 5.0.1. شما می توانید بروزرسانی OTA را از صفحه About در منوی تنظیمات (Setting) پیدا کنید. در نظر داشته باشید که این یک بروزرسانی حجیم است (بیش از یک گیگابایت). بنابراین بهتر است برای دانلود آن از وای-فای استفاده کنید.
اگر شما بیرون از کشورهای نامبرده زندگی می کنید، می توانید فایل بروزرسانی را از لینک منبع دانلود کنید. در عین حال مطمئن باشید که از سیستم خود پشتیبان تهیه کرده باشید. و البته این را به یاد داشته باشید که این نسخه تنها برای سامسونگ I9506 گلکسی S4 LTE-A است.
پیش از این I9500(Exynos) به Lollipop بروزرسانی شد و درست مثل I9505(Snapdragon)، تنها Google Play Edition آن بروزرسانی شد. این در حالی است که TouchWix (اینترفیس لمسی توسعه یافته توسط سامسونگ) هنوز منتظر بروزرسانی است. البته به نظر می رسد سامسونگ در حال کار برروی بروزرسانی است.
منبع: GsmArena
نظرات: 0
نظر دهید
نام شما:نظر شما: توجه: از کد اچ تی ام ال پشتیبانی نمی شود!
کد امنیتی را وارد نمایید: